Residentieel: Geld besparen met schone energie

De belangstelling voor 'groene huizen "- waarmee huiseigenaren besparing op verwarming en elektriciteitsrekeningen - is steeds meer in de laatste jaren.

Zonnepanelen leveren warm water tijdens de winter en de levering van elektriciteit aan airco-systemen in de zomer.

Er zijn veel van de baanbrekende eco-vriendelijke technologieën die een milieuvriendelijke levensstijl kunnen bevorderen.

Huizen kunnen worden uitgerust met zonnepanelen, water konten, hoogwaardige geïsoleerde boards, dubbele glazen deuren en ramen, pelletkachels en biomassa ketels.

Experts zeggen dat "groene huizen" sneller zal groeien dan de gebruikelijke eigenschappen in de toekomst worden verkocht, zoals energie-efficiëntie is steeds wenselijk is voor huizenkopers.

Energie-efficiënte huizen staat het verminderen van de kosten die betrokken zijn bij het runnen van een huis, terwijl het verminderen van de uitstoot van kooldioxide. De mogelijke verlaging van de exploitatiekosten van invloed op de beslissingen van kopers van een woning en van opdrachtgevers op zoek naar een huis te huur.

Groene woningen zijn ook makkelijker te verhuren. Huurders worden aangetrokken door de isolatie, dubbele beglazing en systemen van waterbesparing.

Het hebben van een Energie Prestatie Certificaat (EPC) kan een toegevoegde waarde vertegenwoordigen en functie vergroten de aantrekkelijkheid van een huis.

Green Home experts benadrukken het belang van verbetering van de energie-efficiëntie van woningen, zoals het besparen van energie zou ook betekenen dat respect voor het milieu en geld wordt bespaard.

In veel landen - zoals in het VK - De overheid geeft financiële steun aan energiebesparende verbeteringen aan woningen en hernieuwbare energiebronnen te installeren.

Rug Archief

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB