Atlantis: de nieuwe wonder van Dubai

Dubai is een nooit eindigende verrassing. Miljoenen toeristen bezoeken elk jaar het emiraat, omdat ze worden aangetrokken door de geweldige faciliteiten die zij biedt. Het aantal vakantiegangers arriveren aan het emiraat zal naar verwachting blijven stijgen in de komende jaren.

Atlantis is de nieuwe wonder van Dubai. Het is een high-class hotel geïnspireerd op de mythe van Atlantis, het legendarische eiland dat - volgens het verhaal verteld door Plato - zonk in de oceaan.

Dit architectonische wonder is gebouwd op de grootste kunstmatige palm-vormige eiland ooit gebouwd in de wereld: de Palm Jumeira. De aanleg van deze zeven-sterren hotel - dat twee torens verbonden door een boog - heeft gekost 1,5 miljard dollar functies. Het is gebouwd op een 113 hectare grote gebied. Het heeft 1539 ruime kamers, 17 restaurants, diverse bars en lounges, duurdere boetieks en tal van recreatieve voorzieningen, zoals speelplaatsen voor kinderen, een eigen strand en Aquaventure - een water-themapark met een zeer hoge glijbanen ontworpen voor legendarische duiken.

De 166 Arabisch-style suites kijken uit op het blauwe water van de Arabische Golf, maar dat is niet alles! De Atlantis biedt verbluffend uitzicht ook onder de zee! Er is een enorm aquarium onder het hotel - dat meer dan 65.000 zeedieren waaronder gastheer is er de walvishaai - en sommige van de kamers kijken uit op de zeebodem.

The Bridge Suite is de bottonhole bloem van Atlantis. Het is een 900 m² suite kost 18.500 euro per nacht. "Normaal" in plaats kamers kosten 300 euro per nacht ongeveer.

De Atlantis is uitgegroeid tot een van de tekenen van de identiteit van Dubai, maar ecologen hebben haar voeren werkzaamheden Aanleg aangevochten, omdat zij beweren dat de bouw van het kunstmatige eiland waarop het ligt heeft veroorzaakt onherstelbare schade aan het koraalrif.

Rug Archief

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB