Noord-Afrika en Latijns-Amerika bieden onroerend goed groeimogelijkheden

Het Noorden van Afrika is Europa's China. De ontwikkeling van de wereld is in Afrika en een aantal Chinese investeerders hebben al begrepen dat, ja, zijn ze al begonnen met investeren in Afrikaanse landen.

Het Middellandse-Zeegebied en Latijns-Amerika bieden interessante vastgoed investeringsmogelijkheden voor kleine en middelgrote ondernemingen.

Marokko, Egypte, Tunesië en Turkije zijn zeer begaan in de ontwikkeling en verbetering van hun eigen economische prestaties. De wens om te groeien is sterk in deze landen. Het percentage van jongeren die er wonen is zeer hoog.

De stedelijke weefsel groeit snel. Verstedelijking volgt de ontwikkeling van de infrastructuur.

Investeren in de ontwikkeling van de landen van het Middellandse-Zeegebied en Latijns-Amerika is de enige manier om een succesvolle concurrentievermogen genieten op internationale schaal in de toekomst.

Het Noorden van Afrika is Europa's China. De ontwikkeling van de wereld is in Afrika en een aantal Chinese investeerders hebben al begrepen dat, ja, zijn ze al begonnen met investeren in de Afrikaanse landen

Rug Archief

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB