USA: Senator Odd wil een nieuwe eenheid te verlenen bescherming van de consument

USA: Senator Christopher Odd wil hervorming van de regels die de banken waarvan de problemen die worden veroorzaakt de ergste financiële en economische crisis sinds de jaren 1930 te regelen.
"Bijna zeven miljoen hebben hun huizen verloren van foreclosures in de afgelopen jaren, hebben meer Miljoenen mensen verloren hun pensionering funds or small businesses hun in ons land" - zei hij - "Amerikanen gefrustreerd are and boos zoals we allemaal weten. Zij hebben geen vertrouwen meer in onze markten en ze vragen zich af of er iemand is op zoek naar hen. "
Om dit geloof te herstellen, hij van plan is de oprichting van een eenheid die alle leningen kunnen reguleren en de consument beter beschermen. Het wetsvoorstel zou het ook mogelijk de Amerikaanse Centrale Bank aan een bankholding onderzoeken met meer dan 50 miljard dollar aan activa.
Deze wetgeving zou de regels van het financiële stelsel te veranderen en zou een grote impact op Wall Street hebben, maar voordat Tegenover deze uitdaging, er is nog een test voor senator is vreemd Bill: of hij krijgt de steun van de Republikeinen.

Rug Archief

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB