Als de makelaar kan Realigro 'eigenschappen om weg te behandelen vele mijlen.

Hoe kan een makelaar Cuneo heeft huizen te koop in Milaan en andere steden? Hoe om afspraken en voorlopige omzet te maken als het is om vele mijlen?

In feite wat we vragen onze filialen 'gewoon om niet alleen getalenteerde en dynamische vastgoedmakelaars, maar ook hun business manager.
Hoe?
Bouwplan en het kennen van een netwerk van relaties met andere makelaars in andere gebieden waar duidelijk niet kunnen dragen in persoon, je kan delegeren absoluut vertrouwen, en vervolgens de oprichting van een netwerk van samenwerkende relaties.
Verslagen kunnen worden ontwikkeld op deze manier is 200 km of zelfs in een ander land in de wereld.
Die zei dat over het oprichten van een relatie met een agentschap in New York bijvoorbeeld, dan kan ik niet met mijn makelaar gaan in deze stad?
Wie komt in mijn bureau op het internet of bezoek mijn vastgoedportefeuille kan ervoor kiezen om ofwel investeren in huis of op een ander continent en dan met de eenvoud van het omgaan met een persoon bekende en vertrouwde op deze manier vereenvoudigt alles.
Stel je voor dat in plaats Men moet alleen het pand te vinden AFSTAND zonder kennis van de agent of misschien zelfs zonder de kennis van de taal.
Je kunt 'doen natuurlijk, maar de problemen zijn superiori.L' investering en dus niet 'aangemoedigd of bevorderd.
 
Dit dan zal de agent van de toekomst te maken.
Operationeel zijn op 360 graden.
Zeker het cijfer dat aan deze eisen en Realigro ", met een figuur van de toekomst en niet het verleden aan.
 
Realigro vooruit te kijken.

Rug Archief

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB