Met Realigro is handiger

Vandaag is de nieuwe en zeer aantrekkelijke prijzen voor gebruikers die willen de professionele Realigro internet platform te gebruiken voor verkoop of hun eigenschappen zijn gepubliceerd lease.
Hier vind je de nieuwe prijzen:
70 euro voor 1 advertentie, en naar het platform te gebruiken voor 12 maanden
200 euro voor 5 advertenties en naar het platform te gebruiken voor 12 maanden
700 EURO voor 50 advertenties en naar het platform te gebruiken voor 12 maanden


Waarom doe je het publiceren van een advertentie op Realigro?
Want je kunt verkopen of verhuren uw woning sneller. Meer dan 200.000 kopers van over de hele wereld bezoeken elke maand Realigro op zoek naar onroerend goed investeringen te doen.

Gemakkelijk worden gevonden! Als je leeft in landen zoals Mexico, Belize, Brazilië, Europa, Azië, Midden-en Zuid-Amerika en Afrika, zal de internationale kopers vinden uw eigendom, en in sommige gevallen, kopers in uw eigen land vindt u het gemakkelijker.

Het zelf doen en betalen geen commissie!
Wanneer u advertenties in te voeren op Realigro met slechts 70 kunt u alle correspondentie rechtstreeks hebben, dus je betaalt geen commissie wanneer u de verkoop.

Meer!
Als de lokale onroerend goed markt is in een recessie moment, en de prijzen te lijden zal, Realigro geeft je een enorm voordeel. Kopers in andere landen van de wereld zijn meer bereid om meer voor uw woning te betalen.
Allemaal heel eenvoudig en snel.
Geniet ervan!

Rug Archief

  • Feed RSS
  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB