Bevoegdheden versus Covid-19

Na de eerste kritieke perioden lijkt het erop dat de Covid-19-situatie op zijn minst duidelijker is voor geleerden. En hoewel de problemen blijven bestaan, lijkt het erop dat Wenen en Lissabon in de kortst mogelijke tijd als overwinnaars uit deze uitdaging komen.
Maar laten we proberen een volledig beeld te geven van de situatie, waarbij we de huidige en volgende situatie in de grote steden in detail analyseren. Zowel Europees als niet-Europees.
Dus als u nieuwsgierig bent naar waar en hoe onroerend goed gemakkelijker zal stijgen ... dan bent u op de juiste plek.

De wereldmarkt voor onroerend goed is duidelijk. Er is een sterke vertraging en er zal veel onroerend goed zijn. Aan het begin van het jaar waren Parijs, Miami, Berlijn en Genève de steden die als beste waren geconfigureerd in termen van groei op de markt. Onnodig te zeggen dat deze opkomst van potentieel in onroerend goed volledig is verstoord. In plaats van deze prachtige en bijzondere stedelijke realiteit, identificeren we momenteel Lissabon, Monaco, Wenen en Shanghai.
Maar om ons goed te verdedigen tegen deze situatie, zijn er ook andere hoofdsteden.

Londen en Lissabon zullen in termen van groei een boost van 5% krijgen. De Europese markt in het middensegment vindt daarentegen Berlijn, Genève, Wenen en Madrid. Deze steden die zo verschillend zijn van elkaar, zullen een prijsverhoging delen die zal schommelen tussen 1 en 4,9 procentpunten.

Waarom valt Londen op? Hier komt het leuke gedeelte. De stad Queen Elizabeth zal dankzij het Brexit-fenomeen hoog in het vaandel hebben staan. Ondanks het feit dat de situatie met betrekking tot het vertrek uit Europa voor veel onzekerheden bij investeerders heeft gezorgd, is het juist het vertrek uit de EU dat de snelle opkomst in Londen mogelijk zal maken. Stijging die een grote impact zal hebben, als we bedenken dat de prijzen de afgelopen vijf jaar met 25% zijn gedaald.

Lissabon zal haar vastgoedbeleid baseren op de premium prijs, toegekend aan luxe-eigendommen. Weinig beschikbaarheid maar kwaliteit. Een markt waar de elite bij betrokken is en niet de massa.
Wenen zal ook zijn toevlucht nemen tot luxe, met een effectieve prijsstijging, zelfs in de meest standaard woningen.

Van wat we kunnen afleiden, zal de tweede thuismarkt degene zijn die zich het gemakkelijkst zal herstellen. Beleggers die een onroerend goed willen kopen, zullen dit waarschijnlijk doen om de gelegenheid te vinden om (in de kortst mogelijke tijd) de perfecte gelegenheid te vinden om hun spaargeld in een kwaliteitssteen te storten. Dit is de reden waarom, na een maximale periode van zes maanden volgens geleerden, de aanvragen in de hoofdsteden enorm zullen toenemen. De markt zal in plaats van de eerste woningen binnen de landsgrenzen blijven. Mede door het ontbreken van een complete visie op de politieke, sociale en vooral gezondheidssituatie van een vreemd land, mede om te voorkomen dat er veranderingen worden doorgevoerd in een periode vol veranderingen.

En jij, wil je wedden op deze steden om je leven te veranderen?

Zoeken in Realigro

 

  Rekening Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

   Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

   Stel nu Dit bericht niet meer tonen
  BB