Van een vakantiehuis tot een slimme werkzone

Reconverting was het wachtwoord tijdens deze vergrendelingsperiode. En dat blijft zo. In elke economische sector is het daarom essentieel om ook oude gewoonten aan te passen en om te zetten in beslist winstgevender gedrag. Daarom hebben we besloten de aandacht te vestigen op hoe een dramatische situatie gunstig is gebleken voor onroerend goed. Met name met betrekking tot de korte termijn verhuursector.
Er zijn veel en zullen leegstaande appartementen zijn, die mogelijk niet worden bewoond. Om nog maar te zwijgen over de kritiek van de toeristische gebieden.
Om deze situatie te verhelpen, het briljante idee. Verander appartementen in slimme werkruimtes.

Het idee is ontstaan uit de behoefte om meer dan voorheen binnen de eigen woning te wonen, zelfs tijdens werkuren. Voor velen was dit misschien een eenvoudig continuüm. Maar veel arbeiders hebben zich aan dit alles moeten aanpassen. Moeders worstelen met de videolessen van hun kinderen. Vaders willen zakelijke telefoontjes en doe-het-zelfzaken afhandelen. Kortom, aanpassen was niet eenvoudig. Dus als het voor velen, werken in hetzelfde huis waar je woont, echt problematisch kan zijn, heb je een echt nuttige oplossing bedacht. Verhuis, zelfs tijdelijk, naar ons '' kantoor ''. Misschien op een steenworp afstand van de zee.

In dit geval vallen de voordelen niet alleen bij degenen die een nieuwe werkplek nodig hebben. In een periode van onzekerheid zoals die waar we getuige van zijn, zijn er veel oproepen ontvangen van eigenaren van eigendommen, maar ook van hotels en bed & breakfasts, van annulering. Een werkelijk opmerkelijke schade, aangezien het zomerseizoen voor veel landen maar één ding betekent: toerisme. In feite is dit laatste de drijvende kracht voor veel landen. Begeleidt en stimuleert vaak onroerend goed. Het is geen toeval, daarom is het voor het eerst mogelijk huizen voor toeristen te hergebruiken voor het pand.

Het sterke punt van dit sensationele beleid is het aanbod. Er worden geen huizen voorgesteld. Er worden geen kantoren voorgesteld. Maar dit zijn woningen, die van alle gemakken zijn voorzien om ze zowel op 360 graden te beleven als eraan te werken.
Om elk potentieel risico op besmetting te elimineren, zullen reiniging en ontsmetting de pijlers zijn van dit volledig innovatieve proces. Kortom, er ontstaat een ongekend vastgoedsegment.

Het is nog niet bekend wat het bereik zal zijn van gebruikers die het meeste uit deze service zullen halen. Zeker is dat deze kritieke situatie ongetwijfeld aanleiding heeft gegeven tot nieuwe stimulansen voor het herstel van woningen, die anders een extra kost voor de eigenaren zelf zouden zijn geweest. Wellicht zullen dezelfde bedrijven daardoor later ook in de meest stimulerende gebieden, op landschapsniveau, coworking spaces promoten.
Als je nieuwsgierig bent naar meer, weet je al wat je moet doen. Blijf op de hoogte via ons portaal!

Zoeken in Realigro

 

  Rekening Realigro

  • Twitter
  • Facebook
  • LinkedIn
  • Instagram
  2005-2020 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
  Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

   Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

   Stel nu Dit bericht niet meer tonen
  BB